Română (România)English (United Kingdom)

New York Film Academy

New York Film Academy?!  Woow Cea mai buna scoala de practica in productia de film din lume este acu...

Hotel and Tourism Management Institute

Vrei sa incepi anul viitor studiile in domeniul hotelier? Acum este momentul sa faci parte din ma...

London School of Business and Finance

LSBF locul unde vei invata sa iei " pulsul marilor afaceri". Se ofera burse de studiu.

 • New York Film Academy

 • Hotel and Tourism Management Institute

 • London School of Business and Finance

Studii Strainatate - Leeds Metropolitan University
Leeds Metropolitan University PDF Imprimare

Localizare

 • Civic Quarter, Leeds, United Kingdom, LS1 3HE

De ce Leeds Metropolitan University?

 • este localizata in al doilea mare centru financiar din UK dupa Londra, generand un impact economic la nivel de tara de 350 milioane lire
 • lucreaza cu o serie de parteneri din lumea afacerilor, din educatie, cultura si sport amintind doar cateva nume ca: formatia Black Dyke, Teatrul de balet Northern, Liga de fotbal si rugbi, Clubul de rugbi Leeds si clubul de crichet Yorkshire.
 • 387 de studenti se ocupa de cercetare si isi dau doctoratul; 41 de studenti si-au luat doctoratul in anul universitar 2010-2011

Descriere

Are aproximativ 30000 de studenti, 3000 de membri ai corpului didactic si in jur de 300 000 de studenti asociati printr-o retea de 24 de colegii partenere.

Universitatea ofera o gama variata de cursuri universitare si postuniversitare in cele patru facultati: facultatea de arte, mediu si tehnologie, facultatea de afaceri si drept, facultatea Carnegie si facultatea de sanatate si stiinte sociale. Universitatea dispune de doua campusuri majore unul situat in centrul orasului si unul in Headingley, in afara orasului.

Universitatea lucreaza cu o serie de parteneri din lumea afacerilor, din educatie, cultura si sport amintind doar cateva nume ca: formatia Black Dyke, Teatrul de balet Northern, Liga de fotbal si rugbi, Clubul de rugbi Leeds si clubul de crichet Yorkshire.

Institutiile predecesoare universitatii Leeds dateaza din 1824 cand a fost fondat institutul de mecanica Leeds. Colegiul Carnegie de educatie fizica, un binecunoscut vechi colegiu in campusul Leeds M din Head.. a fost fondat in 1933. Actuala denumire o are din anul 1992, an in care i-au fost recunoscute si drepturile depline de universitate.

Dintre studentii renumiti care si-au luat licenta la LMU amintim pe cantaretul Ricky Wilson de la formatia Kaiser Chiefs, artistul Henry Moore, starul de rugbi Austin Healy, fosta atleta Kelly Holmes, antreprenorul James Caan.

Surse de finantare si/sau burse

Pentru programele de licenta, studentii pot beneficia de finantare prin imprumut guvernamental de studiu. Acest imprumut este returnabil numai daca, dupa terminarea studiilor, absolventul va obtine un loc de munca platit cu peste 21 000 GBP.

Orice student full-time are voie sa lucreze part-time maxim 20 de ore pe saptamana si full-time in timpul vacantelor.

Domenii de studiu :

 • arta si design,
 • arhitectura,
 • finante si contabilitate,
 • afaceri si managementul resurselor umane,
 • criminologie si psihologie,
 • criminologie si sociologie,
 • administrarea afacerilor,
 • drept,
 • marketing,
 • management,
 • sociologie,
 • stiinte sociale,
 • educatie fizica .

Sunt oferite programe de MBA, MBA (executive), licenta si postlicenta.

 

 

Povestea S.E.G.

Şi dacă tot vorbim de iubire, să ne întoarcem la prietena mea şi la verişoara ei mai mare, care a avut şi are şi ea povestea ei de iubire. Ieşirile cu prietena mea sunt fiecare câte o incursiune în lumea magică a artei şi a frumosului, dar ea mi-a spus că în spatele acestor reuşite este multă muncă şi sunt multe sacrificii, asta pentru a-mi reaminti ceea ce spunea Einstein -  Geniul este 99% transpiraţie şi 1% inspiraţie!

Iarăşi o zi superbă de vară în care o plimbare în parc este o adevărată binefacere. Ne plimbăm, povestim, împărtăşim. Iphone-ul său este ca o mică bibliotecă de poze şi imagini elocvente, pentru a da viaţă poveştilor ei.

Verişoara mea cea mare, din Londra, a avut o iubire tăinuită, iar apoi şi-a dorit să se refacă printr-o activitate susţinută după acea rupere de relaţie. Cred că asta este cea mai bună modalitate de a te vindeca şi de a găsi ceva mai bun, pentru că dacă te arunci într-o altă relaţie imediat … rişti să nu-ţi însuşeşti lecţia. Tocmai mi-a mărturisit că s-a îndrăgostit, pe neaşteptate, de un sportiv. Adică, wow am exclamat eu!

La hotelul unde lucrează a venit, recent, sau relativ recent, o echipă de rugby, iar pentru a rezolva toate formalităţile de cazare, în biroul ei a venit căpitanul echipei. În momentul în care a intrat în biroul ei şi s-au privit în ochi, parcă s-a produs o scânteie electrică între ei şi … a început o poveste. Au discutat despre formalităţile de cazare şi au schimbat contactele. S-au despărţit cu un nod în gât şi ceva ce rămăsese nespus. Vara mea era uluită pentru că era, după mult timp, primul bărbat care parcă-i atinsese sufletul. Peste 2 săptămâni ea s-a dus la Leeds Metropolitan University, Universitatea din Leeds, pentru că avea nevoie de specialişti pentru SPA-ul din hotelul pentru  care lucrează. Surpriză, la intrarea în Universitate peste cine dă? Bărbatul, sportivul, care-i făcuse să-i tresalte inima. Feţele lor s-au luminat şi ea şi-a exprimat doleanţele, iar el a început să-i povestească despre Universitate şi ceea ce oferă aceasta.

După ce i-a făcut prezentarea Universităţii şi s-a gândit cum o poate ajuta, a invitat-o la masă în oraş, unde i-a mărturisit că se gândise la ea, aproape non stop, după întâlnirea din biroul ei, dar nu îndrăznise să facă altceva, dar iată că destinul funcţionase în favoarea lor, ca în majoritatea poveştilor de iubire. Verişoara mea cea mare era uimită şi foarte fericită în acelaşi timp, pentru că el avea o inteligenţă vie şi un umor foarte spumos.

Va urma...

 

Adaugă comentariu

 


Codul de securitate
Actualizează

 

Contact

Bucuresti
+40 (21) 569 22 92
World Trade Center, Piata Montreal nr.10
Etaj 1, Birou 1, Bucuresti, Sector 1
bucuresti@seytour.ro
Rm. Valcea
+40 (250) 746298 B-dul N. Balcescu, nr. 15
valcea@seytour.ro
Rm. Valcea
+40 (250) 739323 Str. Calea lui Traian, nr. 135
valcea@seytour.ro


Leeds Metropolitan

Pentru mai multe informatii va rugam completati formularul S.E.G.

Completeaza formular Seytpur Educational Grpoup

 

Completeaza formular Seytpur Educational Grpoup

 

De ce S.E.G. ?

Consultanta educationala gratuita
Asistenta pentru intocmirea dosarului de aplicatie
Asistenta pentru confirmarea locului
Organizarea de evenimente  "pre-departure "
Organizarea de plecari de grup
Nu recomandam decat institutii educationale acreditate international

NewsletterPovestea S.E.G.Membru al:
Fii conectat cu noi
Seytour Educational Group membru Cambridge Educational Group Seytour Educational Group membru TEN Seytour Educational Group este membru ANAT

Join Seytour Educational Group on FacebookSeytour Educational Group on YouTubeSeytour Educational Group on Twitter
Copyright Seytour SRL ANPC
© 2011-2018 Seytour Educational Group CUI: RO 1473660, Reg.Com.: J38/223/1991
Capital social: 350.000 RON
Sediu social: 
Str. Calea lui Traian nr. 135, Bloc N2, parter, Ramnicu-Valcea

Polita de asigurare emisa de German Romanian Assurance S.A, polita IF-i Nr.48385 din data de 06.09.2017, valabila pana la data de 30.09.2018
Numar de inregistrare la Agentia Nationala de Supraveghere a Prelucraii Datelor cu Caracter Personal : 905123652467
Numar Registru General: 0021084, Numar Infochiosc: 259184707130
Licenta de turism de Touroperator nr. 8 din data de 30.03.2011
Brevet de turism nr. 8468 din data de 03.03.2004
O lume intreaga la picioarele tale!
© Seytour International Corporation 2018 - Designed by Speed Total
ANPC | Protectia datelor cu caracter personal