Română (România)English (United Kingdom)

New York Film Academy

New York Film Academy?!  Woow Cea mai buna scoala de practica in productia de film din lume este acu...

Hotel and Tourism Management Institute

Vrei sa incepi anul viitor studiile in domeniul hotelier? Acum este momentul sa faci parte din ma...

London School of Business and Finance

LSBF locul unde vei invata sa iei " pulsul marilor afaceri". Se ofera burse de studiu.

 • New York Film Academy

 • Hotel and Tourism Management Institute

 • London School of Business and Finance

Burse studii film la New York
New York Film Academy PDF Imprimare

 

Localizare

 • 100 East 17th Street New York, New York 10003, United States

De ce New York Film Academy?

 • locatiile de exceptie pe care le are in Manhattan’s Union Square si Soho precum si campusul de la Universal Studios din Los Angeles
 • in timpul “atelierelor” de creatie fiecare student scrie, produce, regizeaza si editeaza propriul film
 • este principala alegere a oamenilor de film de la Hollywood si a familiilor acestora dintre care amintim: fiul lui Steven Spielberg, fiul fostului James Bond, Pierce Brosnan, sora regizorului Luc Besson si lista poate continua
 • este considerata, de cei mai mari producatori de filme, “cea mai buna scoala de practica in productia de film din lume”

Descriere

NYFA este situata la studiourile Universal si ofera programe de master – Master of fine arts (MFA) cat si programe de licenta (Associate of Fine Arts – AFA). NYFA este acreditata de catre Asociatia Nationala a Scolilor de arta si design (NASAD), NASAD fiind singura institutie de gen care acrediteaza personal programele de arta vizuala , recunoscuta de catre departamentul pentru educatie al USA.

Scoala de film de la NYFA  a fost fondata in 1992 cu speranta ca o educatie de varf in realizarea filmului va fi accesibila oricui are dorinta si ambitia de a face film.Academia si-a deschis portile in 1992 in centrul de film Robert de Niro Tribecca. De atunci scoala s-a dezvoltat continuu prin propriile locatii din Manhattan’s Union Square si Soho cat si prin campusul de la Universal Studios din Los Angeles. Scoala ofera programe de 1-2 ani cat si programe de scurta durata in timpului  anului in aceste locatii plus programe de licenta in cadrul campusului din Los Angeles. In timpul verii se ofera programe de scurta durata  intr-un numar de locatii aditionale dintre care amintim : Universitatea Harvard, Studiourile Disney Florida, Paris, Londra , Florenta si Roma .

In fiecare an sute de studenti de diferite profesii, rase, etnii si de diferite varste din intreaga lume beneficiaza de educatia extraordinara oferita de NYFA. NYFA a fost fondata pe principiul “invatand facand” combinat cu cele mai bune practici din industrie , ceea ce in timp s-a dovedit ca este mult mai util decat ani buni de studii teoretice.

Studentii  din USA si din intreaga lume vin sa lucreze si sa invete impreuna in ateliere de scurta durata sau pentru programe de licenta. Programele oferite de NYFA pot fi nuantate astfel : bachelor of fine arts (BFA) – un program accelerat de 3 ani pentru productia de filme, un program de master of fine arts (MFA)  de 2 ani in productia de filme, actorie pentru film, cinematografie, scenaristi si productie,  si un program de 2 ani associate of fine arts (AFA) in prodcutia de film si actorie la campusul Universal Studios din Los Angeles.

Pentru realizarea programei scolare s-a lucrat/se lucreaza cu specialisti din intreaga lume.

Astazi, NYFA este considerata, de cei mai mari producatori de filme, “cea mai buna scoala de practica in productia de film din lume”.

Surse de finantare si/sau burse

NYFA ofera burse de studiu de pana la 10 000 USD.  Bursele sunt acordate in functie de dosarul de admitere si in functie de venitul financiar al candidatului (aplicantului).

Domenii de studiu :

 • Regie: Master of Fine Arts (MFA), Bachelor of Fine Arts (BFA), Associate of Fine Arts (AFA)
 • Actorie: Master of  Fine Arts (MFA), Bachelor of Fine Arts (BFA), Associate of Fine Arts (AFA)
 • Fotografie: Master of Fine Arts (MFA)

 

Povestea S.E.G.

Vară, căldură şi vise de vacanţă ... dar sunt încă în mijlocul Bucureştiului. Mă opresc şi nu-mi vine să cred ... tocmai m-a luat de braţ o femeie brunetă, cu ochelari, care mi se pare cunoscută, deşi nu ştiu de unde să o iau.

Cu un aer foarte firesc îşi dă ochelarii jos şi … în sfârşit parcă o recunosc. Clara, colega mea de bancă din liceu, prietena mea cea mai bună, care la un moment dat a dispărut din oraş, din ţară şi am pierdut legătura cu ea.

- Câţi ani au trecut de atunci?, mă trezesc spunând.

Ea mă îmbrăţişează şi … timpul parcă se opreşte. Ne îndreptăm către o terasă, aşa cum făceam în liceu şi începem să depănăm amintiri, poveşti, să umplem timpul dintre noi.

Merită să auziţi povestea mai departe. Ea şi-a dorit întotdeauna să fie artistă, dar în România mai greu, aşa că a tot căutat întrebat şi printr-o rudă a auzit de NYFA

Prietenei mele, i s-a părut uluitor că poate ajunge acolo unde imaginaţia ei a purtat-o adesea.

O româncă a ajuns acolo unde mii de tineri visează, pe tărâmul unde visele devin realitate. Şi a început să-mi povestească mai mult despre această oportunitate extraordinară.

Tot ceea ce am putut spune a fost un simplu wow, gândindu-mă că paşii ei au păşit pe unde au păşit şi marile vedete ale marelui şi micului ecran. Oricum, când îmi povestea toate acestea faţa ei era plină de lumină şi de fericire, iar eu mă aflam în faţa unei prietene dragi care-mi povestea despre un vis care devenise realitate.

Ce mult se transformase datorită acestei teorii puse în practică, viaţa ei devenise arta pe care şi-a dorit să o cunoască. Ce provocare! O metodă prin care viaţa devine artă şi arta devine viaţă.

Ce şansă să poţi avea aproape de toate aceste personalităţi?! Parcă pluteam într-o lume dincolo de timp şi spaţiu şi am început să visez şi eu … să mă văd alături de artişti îndrăgiţi, imaginaţia mea zbura departe …

Prietena mea mi-a vorbit şi despre faptul că efortul ce trebuie depus este mai mare decât în oricare scoală obişnuită, deoarece trebuie să fii mereu la înălţime şi nu poţi să te prezinţi slab pregatit atunci când ai în faţa ta un mare regizor sau un mare actor.

Ce provocare la autodepăşire şi transformare!

 

 

Adaugă comentariu

 


Codul de securitate
Actualizează

 

Contact

Bucuresti
+40 (21) 569 22 92
World Trade Center, Piata Montreal nr.10
Etaj 1, Birou 1, Bucuresti, Sector 1
bucuresti@seytour.ro
Rm. Valcea
+40 (250) 746298 B-dul N. Balcescu, nr. 15
valcea@seytour.ro
Rm. Valcea
+40 (250) 739323 Str. Calea lui Traian, nr. 135
valcea@seytour.ro


New York Film

Pentru mai multe informatii va rugam completati formularul S.E.G.

Completeaza formular Seytpur Educational Grpoup

 

Completeaza formular Seytpur Educational Grpoup

 

De ce S.E.G. ?

Consultanta educationala gratuita
Asistenta pentru intocmirea dosarului de aplicatie
Asistenta pentru confirmarea locului
Organizarea de evenimente  "pre-departure "
Organizarea de plecari de grup
Nu recomandam decat institutii educationale acreditate international

NewsletterPovestea S.E.G.Membru al:
Fii conectat cu noi
Seytour Educational Group membru Cambridge Educational Group Seytour Educational Group membru TEN Seytour Educational Group este membru ANAT

Join Seytour Educational Group on FacebookSeytour Educational Group on YouTubeSeytour Educational Group on Twitter
Copyright Seytour SRL ANPC
© 2011-2018 Seytour Educational Group CUI: RO 1473660, Reg.Com.: J38/223/1991
Capital social: 350.000 RON
Sediu social: 
Str. Calea lui Traian nr. 135, Bloc N2, parter, Ramnicu-Valcea

Polita de asigurare emisa de German Romanian Assurance S.A, polita IF-i Nr.48385 din data de 06.09.2017, valabila pana la data de 30.09.2018
Numar de inregistrare la Agentia Nationala de Supraveghere a Prelucraii Datelor cu Caracter Personal : 905123652467
Numar Registru General: 0021084, Numar Infochiosc: 259184707130
Licenta de turism de Touroperator nr. 8 din data de 30.03.2011
Brevet de turism nr. 8468 din data de 03.03.2004
O lume intreaga la picioarele tale!
© Seytour International Corporation 2018 - Designed by Speed Total
ANPC | Protectia datelor cu caracter personal