Română (România)English (United Kingdom)

New York Film Academy

New York Film Academy?!  Woow Cea mai buna scoala de practica in productia de film din lume este acu...

Hotel and Tourism Management Institute

Vrei sa incepi anul viitor studiile in domeniul hotelier? Acum este momentul sa faci parte din ma...

London School of Business and Finance

LSBF locul unde vei invata sa iei " pulsul marilor afaceri". Se ofera burse de studiu.

 • New York Film Academy

 • Hotel and Tourism Management Institute

 • London School of Business and Finance

Studii Strainatate - University of California Irvine
University of California Irvine PDF Imprimare

Localizare

 • Irvine - Irvine, CA 92697, USA

De ce University of California Irvine?

 • amplasament si o educatie desavarsita: combina toate punctele forte ale cercetarii universitare cu frumusetea incomparabila a Californiei de Sud
 • an de an personalitati din lumea intreaga vin si tin prelegeri in cadrul universitatii cum ar fi: detinatorul premiului Nobel pentru Pace, Prea Sfintia Sa Dalai Lama al XIV – lea, antreprenorul si fondatorul Virigin Unite, Sir Richard Branson precum si detinatoarea unui Oscar, actrita si mesagerul ONU pentru pace Charlize Theron
 • este clasata consecutiv printre cele mai bune universitati din Statele Unite din sistemul public si privat, trei dintre cercetatorii universitatii au primit premiul Nobel, doua in chimie si unul in fizica
 • este cel mai mare angajator al regiunii, generand un impact economic anual pe tara de 4,2 miliarde de dolari

Descriere

Fondată în 1965, University of California Irvine, combină toate punctele forte ale cercetării universitare cu frumuseţea incomparabilă a Californiei de Sud. Angajamentul ferm pentru rigorile academice, cercetare şi dezvoltare personală, fac din campus o forţă pentru inovaţie şi descoperire care servesc comunităţii locale, naţionale şi globale în multe feluri.

Cu aproape 28 000 de studenţi, 1 100 de specializări (facultăţi) şi 9 000 de angajaţi (profesori), UCI se numară printre cele mai dinamice campusuri din sistemul universitar californian. Într-o continuă creştere, UCI este prima alegere pentru studenţi, fiind una din universităţile de top ale Californiei în ceea ce priveşte numărul de aplicaţii pentru cursuri universitare şi continua să primească “boboci” cu profiluri foarte competitive din punct de vedere academic.

Este cel mai mare angajator al districtului Orange şi generează un impact economic anual pe ţară de 4,2 miliarde de dolari. Clasată consecutiv printre cele mai bune universităţi din Statele Unite din sectorul public şi privat, UCI  excelează într-o gamă variată de domenii, obţinând recunoaşterea naţională pentru multe facultăţi, departamente şi programe. Trei dintre cercetatorii UCI au primit premiul Nobel – două în chimie şi unul în fizică. Cu un centru cultural şi intelectual major, UCI angajează comunitatea prin multe activităţi şi evenimente publice.

Printre personalităţile renumite care vin şi ţin prelegeri în campus se numără şi detinătorul Premiului Nobel pentru Pace, Prea Sfinţia Sa Dalai Lama al XIV – lea, antreprenorul şi fondatorul Virgin Unite, Sir Richard Branson precum şi detinatoarea unui Oscar, actriţa şi mesagerul ONU pentru pace Charlize Theron.

În perioada 2009 -2010 UCI a investit 344 milioane de dolari în proiecte majore de construcţie şi/sau proiecte aflate în desfăşurare sau în faza de planificare. Ca surse de finanţare pe lângă cele proprii sunt şi sursele externe – agenţii federale şi de stat, contracte din industrie şi fundatii private - au venit în sprijinul cercetarii la UCI iar pentru perioada 2009 – 2010 au totalizat suma de 337 milioane de dolari.

Surse de finantare si/sau burse

 • UCI acorda burse in functie de rezultatele academice obtinute.
 • Posibilitatea de a lucra part-time.

Facultati:

 • Arta,
 • Informatica,
 • Inginerie,
 • Drept,
 • Asistenta Medicala,
 • Farmacie,
 • Sanatate Publica,
 • Educatie,
 • Stiinte Sociale cu programe de licenta,
 • master si doctorate.

 

Povestea S.E.G.

Revenind la povestea noastră, tânărul şi deja celebrul profesor a fost incantat de lucrarea mătuşei mele şi a ţinut să facă remarci pozitive asupra lucrării prezentate de ea. Ea era copleşită de laudele lui şi, bineînţeles, intimidată. El insistent, i-a propus o colaborare pe teme ştiinţifice şi a invitat-o la masă în acea zi, după finalizarea celei de-a doua zile a acelui Congres. Şi aici ... Cupidon a acţionat rapid, iar la sfârşitul acelei seri cei doi erau deja îndrăgostiţi.

Congresul a durat 5 zile, iar după acele zile el a ţinut să vină în România să-i cunoască părinţii. Şi ... după alte aventuri şi o poveste de dragoste fascinantă, iată-i şi astăzi căsătoriţi, fericiţi, lucrând şi cercetând împreună, cu 2 copii frumoşi, mari şi fericiţi, cele 2 verişoare ale mele. Pare incredibil cum povestea de dragoste a mătuşii mele durează şi se menţine, aproape intactă, de mulţi ani. Când îi vezi pe cei doi simţi cum se iubesc ... nu la fel ca în prima zi, dar cel puţin la fel ca într-a doua. E fascinant să fii cu ei. Se cunoaşte că sunt 2 spirite mari cu o educaţie aleasă. Iubirea, educaţia şi cultura au făcut, întotdeauna casă foarte bună.

De aceea, mătuşa mea este atât de atentă la alegerea universităţilor şi a mediului de desfăşurare a studiilor. Ştie ea ce ştie.

Va urma...

 

Adaugă comentariu

 


Codul de securitate
Actualizează

 

Contact

Bucuresti
+40 (21) 569 22 92
World Trade Center, Piata Montreal nr.10
Etaj 1, Birou 1, Bucuresti, Sector 1
bucuresti@seytour.ro
Rm. Valcea
+40 (250) 746298 B-dul N. Balcescu, nr. 15
valcea@seytour.ro
Rm. Valcea
+40 (250) 739323 Str. Calea lui Traian, nr. 135
valcea@seytour.ro


California Irvine

Pentru mai multe informatii va rugam completati formularul S.E.G.

Completeaza formular Seytpur Educational Grpoup

 

Completeaza formular Seytpur Educational Grpoup

 

De ce S.E.G. ?

Consultanta educationala gratuita
Asistenta pentru intocmirea dosarului de aplicatie
Asistenta pentru confirmarea locului
Organizarea de evenimente  "pre-departure "
Organizarea de plecari de grup
Nu recomandam decat institutii educationale acreditate international

NewsletterPovestea S.E.G.Membru al:
Fii conectat cu noi
Seytour Educational Group membru Cambridge Educational Group Seytour Educational Group membru TEN Seytour Educational Group este membru ANAT

Join Seytour Educational Group on FacebookSeytour Educational Group on YouTubeSeytour Educational Group on Twitter
Copyright Seytour SRL ANPC
© 2011-2018 Seytour Educational Group CUI: RO 1473660, Reg.Com.: J38/223/1991
Capital social: 350.000 RON
Sediu social: 
Str. Calea lui Traian nr. 135, Bloc N2, parter, Ramnicu-Valcea

Polita de asigurare emisa de German Romanian Assurance S.A, polita IF-i Nr.48385 din data de 06.09.2017, valabila pana la data de 30.09.2018
Numar de inregistrare la Agentia Nationala de Supraveghere a Prelucraii Datelor cu Caracter Personal : 905123652467
Numar Registru General: 0021084, Numar Infochiosc: 259184707130
Licenta de turism de Touroperator nr. 8 din data de 30.03.2011
Brevet de turism nr. 8468 din data de 03.03.2004
O lume intreaga la picioarele tale!
© Seytour International Corporation 2018 - Designed by Speed Total
ANPC | Protectia datelor cu caracter personal